image description

Elevprogram

Höstens program är här! Det finns program för Förskolan, F-3, årskurs 4-6 samt ett för årskurs 7-9 + Gymnasiet. Klicka på respektive rubrik för detaljerat program.

Med anledning av de skärpta råden för att begränsa smittspridning är Navets verksamhet stängd fram till den 13 december. Vi har pausat alla utbildningar, temabesök och fysiska möten i väntan på nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland. Vi nås på telefon 033-41 00 09 vardagar mellan kl 8-16 och via mejl info@navet.com

FÖRSKOLAN

ÅRSKURS F-3

ÅRSKURS 4-6

ÅRSKURS 7-9 + GY

För Navets avtalskommuner Borås Stad, Marks kommun, Tranemo kommun och Svenljunga kommun är ett klassbesök per termin kostnadsfritt.  I avtalen ingår även kompetensutveckling för pedagoger inom naturvetenskap, teknik och matematik.

För andra kommuner eller organisationer är priset 200 kronor per elev och tema. Grundpriset för kompetensutveckling av pedagoger är 600 kronor för en halvdag och 1200 kronor för en heldag. För större gruppbokningar eller längre utbildningsinsatser, kontakta oss för upplägg och offert.