image description

Hitta hit

Vägbeskrivning till Navet

NAVET ligger i centrala Borås, på gångavstånd från Centralstation/Resecentrum (10 min) och Södra torget (10 min). Området heter Simonsland, ett kvarter i centrala Borås med lång textil historia. Läs mer om Simonsland! Det går flera stadsbussar som stannar nära Navet, de närmsta busshållplatserna är "Högskolan" och "Simonsland". 

Till Resecentrum kommer tåg och fjärrbussar, planera din resa med hjälp av Västtafiks reseplanerare eller via SJ:s hemsida

Vi finns på Skaraborgsvägen 1A, i Simonsland intill Viskan.

Det finns p-platser framför entrén med p-automat. Helt nära NAVET ligger även Nybrons parkeringshus. Via länken hittar du en karta över alla kommunala parkeringar i Borås. Det gröna P:t är Nybrons parkeringshus, ett nära alternativ. Vi rekommenderar de nyligen utökade parkeringsplatserna Verkmästaren och Övre Verkmästaren som ligger mellan Norrbyleden och Magasinsgatan. SMS parkering. 

Bussar är hänvisade att stanna vid Högskolan på Järnvägsgatan för att där släppa av och hämta upp resenärer/besökare. En kort promenad till Navets entré. Buss/bussar parkeras på grusplanen i slutet av Brodalsgatan - fri parkering. 

Handikapparkering finns på den privata parkeringen med påfart Magasinsgatan. Det finns även en handikapparkering på innergården till Textile Fashion center på Skaraborgsvägen 1-4