Navet rekryterar

Vi söker guider och teamledare med start hösten 2021 

Är du student i Borås och söker ett meningsfullt och kreativt extrajobb? Sök då som guide på Navet!

Navet har närmare 60.000 besökare varje år, både skolelever och allmänhet. Vill du vara vårt ansiktet utåt, ta hand om våra besökare och serva dem på bästa sätt? 
Bli då guide eller temledare hos oss.

Navet är inte bara ett hus och utställningar. Det är också är en arena för kunskap och en mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Här utgår vi från de globala hållbarhetsmålen och arbetar med de stora samhällsutmaningarna kompetensförsörjning, klimatomställning, integration och digitalisering. 

Navet science center är ett av nitton science centers som finns i Sverige och har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik.

Läs hela beskrivningen för Navetguide HÄR

Läs hela beskrivningen för Teamledare HÄR

Tjänsterna är timanställningar och gäller främst helger och lov. Vissa vardagseftermiddagar och kvällar kan också innefattas. Vi önskar tillträde 2021-10-01 eller enligt överenskommelse. Skriv några rader om dig själv, dina erfarenheter och varför du vill jobba hos oss. Mailsvar till info@navet.com. Märk mejlet med vilken tjänst du söker. Ansökan ska vara inne senast 17 september. Vi kommer att intervjua kandidater fortlöpande.