image description

Norrby Science Club

Är du nyfiken och vill förstå hur saker fungerar? Tycker du om att göra experiment och testa nya saker? Då ska du gå med i Norrby Science Club på Navet science center.

Pdf på svenska

Pdf på engelska

Pdf på somaliska

Pdf på arabiska

Vem får vara med?

Du som går i årskurs 4-6 och går på Särla, Hestra Midgård eller Byttorpskolan, eller bor på Norrby. Du behöver inte kunna något speciellt för att börja i klubben.

När var och hur?

Vi träffas på onsdagar mellan 15.00-16.30 under sex veckor. Vi kallar våra träffar för ”camp” och vi ses alltid på Navet, Skaraborgsvägen 1A, Borås.

Camp 1: För dig som går i 4:an. Vi börjar 21 september och slutar den 26 oktober.

Camp 2: För dig som går i 5:an eller 6:an. Vi börjar den 9 november och slutar 14 december.

På våra camp testar vi olika coola saker och vi gör många experiment. Du får mellanmål när du kommer.   

 

Information till alla vuxna:

Anmälan

Anmäl ditt barn genom att klicka på länken. Det finns fortfarande lediga platser. Först till kvarn! https://forms.office.com/r/G0SNykqVgY

Kontaktperson är Nina Svensson, klubbledare: nina.svensson@navet.com

Har du frågor om anmälan?

Kontakta info@navet.com

 

Mer information om Norrby Science Club

Norrby Science Club är ett samarbete mellan Navet science center, Bostäder i Borås och Fritids- och folkhälsoförvaltningen i Borås stad som vill skapa meningsfull fritid för barn. Klubben är till för barn som går på mellanstadiet och pågår under höst- och vårterminen. Under träffarna kommer barnen på ett lustfyllt och upplevelsebaserat sätt och lära sig mer om naturvetenskap, matematik, teknik och hållbar utveckling.