Skola

Boka vårens skolprogram

Nu kan du boka skolprogram för våren 2024. Missa inte att Tekniktrappans program är kostnadsfria för samtliga sjuhäradskommuner.

Tundra och triton

Ett inspirerande lärande!

Navet är en mångsidig organisation som erbjuder läromedel, kompetensutveckling och skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik. Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake är populära bland barn i åldrarna 4 år och uppåt och används över hela landet. Navet erbjuder också kompetensutveckling i olika temaområden, från halvdags- till femdagarsutbildningar. För skolklasser finns ett brett utbud av interaktiva och inspirerande skolprogram som alltid är förankrade i gällande styrdokument.

Vill du vara säker på att inte missa vad som är på gång på Navet?

Behöver ni hjälp att finansiera bussresan?

Via Kulturkatalogen Väst kan du få resestöd för att dina elever ska kunna besöka Navet.

Läs mer på Kulturkatalogens hemsida.

Skolprogram

Utforska, upptäck och bli inspirerade på Navet i våra fantastiska interaktiva utställningar. Navet erbjuder ett brett utbud av skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik som alltid är förankrade i styrdokumenten.

Kompetensutveckling

Navet erbjuder kompetensutveckling inom en rad olika temaområden. Alla utbildningar utgår ifrån gällande styrdokument och har utformats tillsammans med verksamma pedagoger. Ett utbildningstillfälle kan variera i längd från halvdag till fem dagar.

Läromedel

Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake har skrivits på Navet och används över hela landet av dem som gillar sagor och experiment med naturvetenskap. Materialet riktar sig till barn från 4 år och uppåt.

7 mars

Teknikglädje

Välkommen till Teknikglädje. Här möts utbildning och näringsliv för att öka samverkan och utveckla kompetensförsörjningen i Sjuhärad.

10 april

Tekniklärarnätverk

Träffar för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

15 augusti16 augusti

Kompetensutveckling Hållbar utveckling

22 oktober25 oktober

Tech4U

På Tech4U lär sig eleverna mer om produkter och processer från lokala teknikföretag.

6 november

Studiebesök Högskolan

Gymnasieelever besöker Högskolan och lär känna känna tekniska program.