Skola

Boka Skolprogram

Navet erbjuder skolprogram från förskolan upp till gymnasiet. Boka ett spännande besök för dina elever.

Tundra och triton

Ett inspirerande lärande!

Navet är en mångsidig organisation som erbjuder läromedel, kompetensutveckling och skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik. Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake är populära bland barn i åldrarna 4 år och uppåt och används över hela landet. Navet erbjuder också kompetensutveckling i olika temaområden, från halvdags- till femdagarsutbildningar. För skolklasser finns ett brett utbud av interaktiva och inspirerande skolprogram som alltid är förankrade i gällande styrdokument.

Läromedel

Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake har skrivits på Navet och används över hela landet av dem som gillar sagor och experiment med naturvetenskap. Materialet riktar sig till barn från 4 år och uppåt.

Kompetensutveckling

Navet erbjuder kompetensutveckling inom en rad olika temaområden. Alla utbildningar utgår ifrån gällande styrdokument och har utformats tillsammans med verksamma pedagoger. Ett utbildningstillfälle kan variera i längd från halvdag till fem dagar.

Skolprogram

Utforska, upptäck och bli inspirerade på Navet i våra fantastiska interaktiva utställningar. Navet erbjuder ett brett utbud av skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik som alltid är förankrade i styrdokumenten.

13 juni20 augusti

Sommarlov på Navet

Sommarskoj på Navet hela sommaren! I två stora våningar med mängder av rum samsas utställningar med upplevelser och utmaningar i en spännande miljö.