Besök oss

Börja leka och låt nyfikenhet ta över

På Navet science center finns det spännande upplevelser som passar både små och stora barn. Förbered dig på en dag full av upptäckter och äventyr.

Just nu på navet

Navet science center i Borås är en plats där du provar dig fram bland experiment och utställningar. Här kan du på ett lustfyllt sätt prova dig fram bland experiment och stationer inom naturvetenskap, matematik, teknik och hållbar utveckling. Här finns det en mängd olika upplevelser och aktiviteter som passar både unga och gamla. Besökare kan utforska allt ifrån människans sinnen till rymden och klimatet.

Upplevelser för alla barn

Navet Science Center är en plats där man kan ha kul samtidigt som man lär sig om vetenskap och teknik. Här finns det något för alla som är intresserade av att utforska och lära sig mer om världen omkring oss.

Inför ditt besök

Planera ditt besök på Navet science center i Borås genom att kolla öppettider och evenemang. Ta med bekväma skor och var beredd på att prova, trycka och utforska allt du ser. Boka biljetter i förväg för att undvika köer. Var öppen för nya upplevelser och ställ frågor till personalen och experterna.

Mat och dryck på navet

Kurrar det i magen innan du hunnit utforska alla avdelningar på Navet?

Inga problem! Hos oss får du gärna äta medhavd matsäck. Det finns bord mikro och dricksvatten bredvid butiken i entrén.

Navets butik erbjuder enklare fika.

Det går också bra att lämna Navet och komma tillbaka igen samma dag. Säg till i kassan innan du går ut.

Vi rekommenderar The Coffee Company som ligger ett stenkast från Navet inne i Textile Fashion Center.