Delregional samverkan

Navet är hela Sjuhärads science center där samtliga åtta Sjuhäradskommuner är medlemmar i Navet och Navets huvudman är Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund. Genom delregional samverkan och samfinansiering skapas utbud, utvecklingsmöjligheter och synergier som inte ryms i en enskild kommun. I dagsläget har Navet skolavtal med:

NAvets vänner och möjliggörare

Navets vision är att vara en självklar aktör och samarbetspartner för förverkligandet av Agenda 2030. Navet har uppdrag från och samarbetsavtal med ett urval av väl valda aktörer som delar vår värdegrund och vill bidra till att inspirera till ökad nyfikenhet och lust att lära.

Vill du också samverka med Navet?

Mer om samverkan

 • Nytt samarbetsavtal mellan Navet och Herrljunga kommun

  Nytt samarbetsavtal mellan Navet och Herrljunga kommun Herrljunga kommun och Navet science center växlar upp samarbetet och möjliggör för alla elever och pedagoger i kommunen att nyttja Navet som pedagogisk resurs inom naturvetenskap, teknik, matematik och hållbar utveckling.  Avtalet möjliggör att Herrljunga, på samma sätt som Navets andra avtalskommuner Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn, […]

 • Navet och NetOnNet lanserar nytt samarbete

  Navet och NetOnNet lanserar nytt samarbete

  Den 7 november överlämnade NetOnNet 16 nya datorer till Navet science center. Syftet med gåvan är att möjliggöra för fler barn och unga att lära sig digitala verktyg och programmering. Gåvan och samarbetet är ett resultat av satsningarna Tekniktrappan och Techarena Borås.

 • Samarbetsavtal med Herrljunga kommun!

  Samarbetsavtal med Herrljunga kommun!

  Genom avtalet får Navet möjlighet att verka för ett likvärdigt lärande och engagemang för naturvetenskap, matematik, teknik och hållbar utveckling i Herrljunga kommun.

 • Samarbetsavtal med Högskolan i Borås

  Samarbetsavtal med Högskolan i Borås

  Från och med den 1 september växlar Högskolan i Borås och Navet science center upp sitt samarbete genom ett nytt samarbetsavtal.