Skola

Boka vårens skolprogram

Nu kan du boka skolprogram för våren 2024. Missa inte att Tekniktrappans program är kostnadsfria för samtliga sjuhäradskommuner.

Tundra och triton

Ett inspirerande lärande!

Navet är en mångsidig organisation som erbjuder läromedel, kompetensutveckling och skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik. Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake är populära bland barn i åldrarna 4 år och uppåt och används över hela landet. Navet erbjuder också kompetensutveckling i olika temaområden, från halvdags- till femdagarsutbildningar. För skolklasser finns ett brett utbud av interaktiva och inspirerande skolprogram som alltid är förankrade i gällande styrdokument.

Vill du vara säker på att inte missa vad som är på gång på Navet?

Behöver ni hjälp att finansiera bussresan?

Via Kulturkatalogen Väst kan du få resestöd för att dina elever ska kunna besöka Navet.

Läs mer på Kulturkatalogens hemsida.

Skolprogram

Utforska, upptäck och bli inspirerade på Navet i våra fantastiska interaktiva utställningar. Navet erbjuder ett brett utbud av skolprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik som alltid är förankrade i styrdokumenten.

Kompetensutveckling

Navet erbjuder kompetensutveckling inom en rad olika temaområden. Alla utbildningar utgår ifrån gällande styrdokument och har utformats tillsammans med verksamma pedagoger. Ett utbildningstillfälle kan variera i längd från halvdag till fem dagar.

Läromedel

Böckerna om Tunda Fladdermus och Berta Drake har skrivits på Navet och används över hela landet av dem som gillar sagor och experiment med naturvetenskap. Materialet riktar sig till barn från 4 år och uppåt.

15 mars15 april

Fysik och teknik i förskolan

15 mars – 15 spril är anmälan till kursen Fysik och teknik i förskolan öppen.

24 april

Kompetensutveckling Hållbar utveckling

För Sjuhärads lärare i årskurs 7-9 som undervisar S0-/NO-ämnen eller Hem- och konsumentkunskap.

15 augusti16 augusti

Kompetensutveckling Hållbar utveckling