Navet Science Center

En spännande upplevelse för upptäcktsresande och äventyrare i alla åldrar.

Navet i Borås är ett av Sveriges bästa science center. I två stora våningar med mängder av rum samsas utställningar med upplevelser och utmaningar i en spännande miljö. För dig som är nyfiken har Navet en hel värld att upptäcka. I matematikavdelningen Bagdad kan du spela spel och lösa matematikens gåtor, experimentera i vattenavdelningen, bygg med meccano och kör maskiner i Tesset, lär dig mer om universum och testa VR i Astronoma.

Två våningar av upplevelser!

Navet i Borås är ett av Sveriges bästa science center. I två stora våningar med mängder av rum samsas utställningar med upplevelser och utmaningar i en spännande miljö. För dig som är nyfiken har Navet en hel värld att upptäcka. I matematikavdelningen Bagdad kan du spela spel och lösa matematikens gåtor, experimentera i vattenavdelningen, bygg med meccano och kör maskiner i Tesset, lär dig mer om universum och testa VR i Astronoma… Här finns något för alla åldrar!

”I två stora våningar med mängder av rum samsas utställningar med upplevelser och utmaningar i en spännande miljö”

Mer att göra på navet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo. inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur